Virdyn VDSuit Full për Funksionin e Trupit të Plotë, Inercia Motion Capture

Përshkrim i shkurtër:

Një pajisje harduerike e teknologjisë profesionale të kapjes së lëvizjes me inerci e përdorur në fushat e filmit, animacionit 3D, zhvillimit të lojërave, zhvilluesve të VR dhe fanatikëve të sportit.

Çfarë merrni nga ne:

 • Një kostum mocap i plotë me 27 sensorë që vishet përfshin kapjen me gishta
 • Kontrollues pa tela
 • Kuti magazinimi
 • Një vit garanci
 • Mbështetje teknike një-për-një në internet
 • Përgjigje e shpejtë 12 orë
 • Përditësimet e softuerit falas
 • Pa pagesë disa Plug-in dhe paketa SDK

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Veçoritë

27 nyje shqisore:Ai përmban 27 nyje kyçe shqisore në të gjithë trupin, të cilat mund të jenë të sakta në nyjet e gishtave.

● Softuer FALAS:Bli VDSuit Full merr VDMocap Studio FALAS për gjithë jetën.

● Mbështet softuerin e transmetimit të drejtpërdrejtë virtual Vtuber:Mbështet lidhjen e VDLive, VUP dhe softuerëve të tjerë virtualë të transmetimit të drejtpërdrejtë për të hapur transmetimin e drejtpërdrejtë si Avatar 2D/3D.

● Regjistrimi i lëvizjes 360°:Gama e kapjes së qëndrimit 360°, pa kufi këndi.

● Disku i plotë me një klik:Lehtë për t'u veshur, nevojiten vetëm rreth 5 minuta.

● Algoritmi bazë i zhvilluar në mënyrë të pavarur:Algoritmi ynë i vetë-zhvilluar, rifreskim me frekuencë të lartë, kalibrim i shpejtë.

● Algoritmi i interferencës magnetike me tolerancë të lartë:Algoritmi përshtatës i kompensimit të temperaturës për të shtypur në mënyrë efektive zhvendosjen e temperaturës.

● Transmetimi me valë:Transmetim pa tela, karikimi 2 ore, pune e vazhdueshme 3 ore.

Virdyn VDSuit Full për Funksionin e Trupit të Plotë, Inercia Motion Capture

Specifikimet

VDSuit e plotë (1)
VDSuit Full (2)

Zgjidhje teknike

Teknologjia e kapjes së lëvizjes inerciale

Përparësitë

Saktësia;përshtatshmëri;përdorim fleksibël

Pesha e kostumit të kapjes së lëvizjes

0.5 kg

Koha e veshjes

<5 min

Pikat shqisore

27

Gama e nxitimit

± 16 G

Gama e xhiroskopit

±2000

Gama e magnetometrit

4.9 Gs

Gama e kapjes së pozës

360°

Saktësia e pozës

ROLL<0,5° PITCH<0,5° YAW<1,5°

Mënyra e transmetimit të të dhënave

2.4 GHz me valë ose USB2.0 me tela

Distanca e transmetimit

30m wireless (ambient i hapur)/3m me tela

Shpejtësia e kornizës së të dhënave

60HZ, 72HZ, 80HZ, 96HZ

Lloji i të dhënave

RAW, QUA, EULER, BVH, FBX

Mënyra e furnizimit me energji elektrike

Bateri litiumi e integruar e rikarikueshme me kapacitet të madh, e cila mund të punojë 2,5 orë vazhdimisht

Modaliteti i karikimit

Porta MicroUSB;karikues i jashtëm 5V;ngarkim i plotë<2H

Shpejtësia e rifreskimit të të dhënave të brendshme

500 HZ

Algoritmi kryesor

Zhvilluar në mënyrë të pavarur

Funksioni i zhvendosjes

Funksioni mbështetës i zhvendosjes

Karakteristikat me dinamikë të lartë

Mbështetni kërcimin, rrokullisjen dhe lëvizjet e tjera të vështira

Platformat e aplikacioneve të mbështetura

Unity3D, UE4, UE5, 3D MAX, MAYA, MotionBuilder, Blender, C++SDK, Python

Mbështet platformën virtuale të transmetimit të drejtpërdrejtë Vtuber

VDLive, VUP

Kalibrimi

Kalibrimi i një poze të vetme

Redaktimi dhe riprodhimi i të dhënave

Softueri i kapjes së lëvizjes është i pajisur me funksionin e redaktimit dhe riprodhimit të të dhënave

Demonstrimi i performancës së pajisjes

video
video
video
video
video
video

Teknologjia kryesore

Sensorët

● Algoritmi bazë: Algoritmi ynë i vetë-zhvilluar, rifreskim me frekuencë të lartë, kalibrim i shpejtë

● Kompensimi automatik i temperaturës: Algoritmi përshtatës i kompensimit të temperaturës për të shtypur në mënyrë efektive zhvendosjen e temperaturës

● Të dhëna të sakta: diapazoni i kapjes së qëndrimit 360°, pa kufi këndi

● Transmetim me valë: Transmetim me valë, karikimi 2 orë, punë e vazhdueshme 3 orë

● Rezistencë e lartë magnetike: Rezistencë e vazhdueshme ndaj mutacionit të fushës magnetike të viteve '60

Virdyn VDSuit Full for Full Trup Function Inercia Motion Capture (8)

Softueri mbështetës: VDMocap Studio

Virdyn VDSuit Full për Funksionin e Trupit të Plotë, Inercia Motion Capture

● Funksione të përsosura mbështetëse, algoritëm i avancuar i sistemit të kapjes së lëvizjes

● Funksioni i gjurmimit të dritares dhe lenteve me katër kënde shikimi

● Riparimi i të dhënave, ridrejtimi i të dhënave, prerja e kornizës së të dhënave, modifikimi i kockave të kapjes së lëvizjes, efektet e ngjitjes

● Mbështet aplikacionet kryesore si Unity3D, UE4, UE5, Blender, 3D MAX, MAYA, MotionBuilder, Python etj.

● Llojet e të dhënave përfshijnë RAW, QUA, EULER, BVH, FBX

Mbështetja e softuerit Vtuber Livestream

● Regjistrimi i lëvizjes: lidhni pajisjen e kapjes së lëvizjes, hapni softuerin virtual të transmetimit të drejtpërdrejtë, imazhi virtual do të sinkronizojë trupin tuaj, lëvizjet e gishtave në kohë reale.

● Regjistrimi i fytyrës: Vetëm me një kamerë normale, avatari do të sinkronizojë sytë, vetullat, gojën dhe faqet tuaja në kohë reale.Mund të bëni shprehje të tilla si shkelja e syrit, buzëqeshja, zemërimi, hapja e gojës, etj.

● Një klik për të filluar transmetimin e drejtpërdrejtë: sistemi integron funksionin e transmetimit të drejtpërdrejtë, burimet e skenës virtuale, çelësat e shkurtoreve, rekuizitat, videon e animuar për regjistrimin e animacionit të shkurtër, Pozën e personalizuar të personazhit, sistemin e dhuratave, etj.

● Importimi i shpejtë i modelit: me funksionin e importimit të shpejtë të modelit IP virtual 3D.Modele të personalizuara, shprehje, veprime, rekuizita, skena.

● AR drejtpërdrejt, interpretim në kohë reale, transmetim direkt me shtytje me një klikim dhe funksione të tjera thelbësore.

1234

Aplikacionet

Kostumi i kapjes së lëvizjes Virdyn përdoret gjerësisht në: animacionin 3D, prodhimin dhe zhvillimin e lojërave, analizën e ecjes sportive, transmetimin e drejtpërdrejtë virtual dhe zgjidhjen dixhitale të njeriut në kohë reale.

Virdyn VDSuit Full for Full Body Function Inercia Motion Capture Virdyn (5)
Virdyn VDSuit Full for Full Trup Function Inercia Motion Capture (7)
Virdyn VDSuit Full for Full Trup Function Inercia Motion Capture (1)
Virdyn VDSuit Full for Full Body Function Inercia Motion Capture (6)
Virdyn VDSuit Full for Full Trup Function Inercia Motion Capture (2)
Virdyn VDSuit Full for Full Trup Function Inercia Motion Capture (3)
Virdyn VDSuit Full for Full Trup Function Inercia Motion Capture (4)

Paketa Përfshin

Sensori me saktësi të lartë

● Sensori me saktësi të lartë * 28

● Kostum me funksione të plota për kapjen e lëvizjes * 1

● Kontrolluesi * 1

● Marrës me valë * 1

● Kabllo USB 3 m * 1

● Karikues 5V * 1

● Unazë silikoni * 30


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni